Visie | Funding Groep

Visie

De Funding Groep heeft als uitgangspunt voor haar dienstverlening een drietal instrumenten (de microscoop, de waterpas en het zakhorloge) als metafoor gebruikt. De focus op de klant, maatwerk en efficiency zijn uitgangspunten voor onze werkwijze bij het aanvragen en verantwoorden van subsidieprojecten, het ondersteunen van arbeidsmarkttoeleidingsprojecten en het ontwikkelen van webapplicaties.

Focus op de klant

Klantgerichte dienstverlening is bij de Funding Groep geen cliché en zeker niet achterhaald. Niet onze dienst, het product, webapplicatie of website staat centraal maar bij ons is de vraag van de klant het uitgangspunt. Wij focussen op een duurzame samenwerkingsrelatie.


Maatwerk als vertrekpunt

Geen situatie of vraagstelling is hetzelfde of het nu gaat om het ondersteunen van subsidieaanvragen, de ontwikkeling van webapplicaties of het projectmatig aan de slag gaan. Vanuit onze diversiteit binnen Funding Groep kunnen wij maatwerk leveren.

 


Efficiency als voorwaarde

Meedenken met de klant en snel reageren op ontwikkelingen zit in het DNA van de Funding Groep. Wij reageren snel op vragen en behoeften van onze klanten en ontwikkelingen die zich in de maatschappij voordoen.

 


Neem contact op

Snel contact opnemen? Klik dan op de button hieronder!

Contactformulier