Werkwijze | Funding Projectmanagement

Werkwijze

Funding Projectmanagement is verantwoordelijk voor onder andere de uitvoering van de landelijke projecten Startersbeurs en Meesterbeurs. Wij zijn continu bezig met innovatieve ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met onze kennis en ervaring waarborgen we de kwaliteit van de projecten. Om een project in zo goed mogelijke banen te leiden, denken wij in verschillende fasen. Gedurende deze fasen maken wij gebruik van ons netwerk en waarborgen wij efficiënte en effectieve samenwerkingen om op deze manier het project samen tot een succes te brengen:

 

Initiatiefase

In deze fase wordt er afgestemd welk resultaat er behaald moet worden en door middel van welke doelen dit gerealiseerd kan worden. Door middel van een subsidieonderzoek kunnen wij kijken of, en op welke manier, het project financieel ondersteund kan worden. 


Definitiefase

Een goede samenwerking is in deze fase van belang. We kijken hier nog kritischer naar het resultaat: waar moet het resultaat aan voldoen? We gaan in gesprek aan met alle partijen om het resultaat met in acht neming van alle wensen te definiëren.


Ontwerpfase

Bij deze fase gaan we verder in op de invulling van het project. Er wordt gekeken naar de manieren waarop we de doelen gaan bereiken en maken dit visueel door middel van bijvoorbeeld een flowchart. Hier wordt duidelijk wat er in fase vijf uitgevoerd gaat worden.


Voorbereidingsfase

Een goede voorbereiding is het halve werk. Funding kan een op maat gebouwde applicatie leveren die, naast het bieden van structuur, ook de partijen ontlast met werkzaamheden in de realisatiefase. Lees hier meer over Funding Applicatieontwikkeling.


Realisatiefase

Zoals de naam al doet vermoeden, gaan we hier de eerder geformuleerde doelen realiseren. We gaan het project uitvoeren en houden ons aan de kaders die eerder zijn opgesteld. Het tussentijds evalueren is hier van belang. 


Nazorgfase

Het resultaat moet in stand gehouden worden en betrokkenen van het project moeten een aanspreekpunt hebben. Funding Projectmanagement beschikt over een servicedesk om de nazorg van een project op te kunnen pakken.


Neem contact op

Snel contact opnemen? Klik dan op de button hieronder!

Contactformulier