Projecten | Funding Projectmanagement

Meesterbeurs Nederland

De Meesterbeurs is een project dat 50-plussers weer een kans biedt op de arbeidsmarkt. De Meesterbeurs gelooft in de kwaliteiten en competenties van de 50-plussers die buiten het arbeidsproces staan. Zij hebben vele talenten en de nodige werk- en levenservaring opgedaan.

Wat biedt de Meesterbeurs?

Met de Meesterbeurs kan een 50-plussers maximaal een half jaar werkervaring opdoen bij een leerbedrijf naar keuze en zodoende de kansen op de arbeidsmarkt vergroten en verbeteren. Tijdens deze periode wordt er gewerkt aan competenties en vaardigheden die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt én aansluiten bij de vraag vanuit het bedrijfsleven. De deelnemer mag zijn/haar uitkering behouden en ontvangt voor iedere maand een onbelaste vergoeding van €150 euro bovenop de uitkering.

Voor wie?

De Meesterbeurs is bedoeld voor werkzoekende 50-plussers. De criteria welke uitkeringen zijn toegestaan kunnen per gemeente verschillen.

De Meesterbeurs is een initiatief van de gemeenten Tilburg en Eindhoven en hoogleraar Arbeidsmarktbeleid prof. Ton Wilthagen, Tilburg University.

Voor meer informatie ga naar: www.meesterbeurs.nu.

Neem contact op

Snel contact opnemen? Klik dan op de button hieronder!

Contactformulier