Projecten | Funding Groep

Praktijkleren Nederland

Praktijkleren Nederland is een dienst waarbij maximale ondersteuning wordt gegeven aan leerbedrijven bij het aanvragen van de subsidie Praktijkleren door middel van een innovatieve applicatie. Praktijkleren Nederland heeft daarbij de laagste ondersteuningskosten van Nederland op basis van No Cure No Pay.
 

Wat is de subsidie Praktijkleren?

De subsidie Praktijkleren is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling. Per praktijk- of werkleerplaats deelnemer kunt u maximaal €2.700,- subsidie ontvangen per schooljaar.

Met behulp van de subsidie Praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijk- en werkleerplaatsen aan te bieden.

De volgende opleidingsniveaus komen in aanmerking voor de subsidie Praktijkleren:

  • Laatste schooljaar Voortgezet Speciaal Onderwijs (vso) en Praktijkonderwijs (pro)
  • VMBO-2 en Entree Opleiding
  • MBO-BBL
  • Duale-HBO opleidingen techniek / landbouw / natuurlijke omgeving
  • Promovendi en Toio's

Praktijkleren Nederland begeleidt bedrijven maximaal bij de totstandkoming van de documenten ter verantwoording en het indienen van de subsidieaanvraag. Gedurende het traject hebben bedrijven door middel van een persoonlijk account real-time inzage in de volledigheid van de dossiers en de gerealiseerde subsidie.

Voor meer informatie ga naar: www.praktijklerennederland.nl

Neem contact op

Snel contact opnemen? Klik dan op de button hieronder!

Contactformulier