Nieuws | Funding Groep

Nieuws

Lancering Nieuwe Funding Website


Met trots lanceren we vandaag de vernieuwde Funding website! Nieuwsgierig?

De afgelopen periode hebben we met het hele team hard gewerkt aan de nieuwe Funding website. Hierbij aan aantal leuke weetjes:

  • We hebben de keuze gemaakt om gebruik te maken van een startpagina waar je alle overkoepelende informatie kan vinden over Funding Groep. Daarnaast heb je als bezoeker de optie om door te gaan naar een aparte website over onze actviteiten namelijk: Subsidiemanagement, Projectmanagement en Applicatieontwikkeling.

  • Het beeldmateriaal is gemaakt op het hoofdkantoor in Tilburg met onze eigen medewerkers. We hebben naast afbeeldingen ook gekozen voor korte filmpjes. We willen hiermee de bezoeker een kijkje geven achter onze schermen en een beeld geven van het team. Het beeldmateriaal hebben we kunnen maken met dank aan Gijs Koole Fotografie.

  • De nieuwspagina gaan we up to date houden met actuele onderwerpen zoals nieuwe projecten en belangrijke actuele informatie.

  • Onze eigen stagiaire Arthur IJpelaar van Funding Applicatieontwikkeling heeft een belangrijke rol gehad bij de vormgeving en bouw van de vernieuwde Funding website.

Feedback en/of opmerkingen over de vernieuwde Funding website zijn altijd welkom!

Neem contact op

Snel contact opnemen? Klik dan op de button hieronder!

Contactformulier